Conker Monkey

Conker Monkey

Web Conker Monkey

V českém webovém světě se objevila nová prezentace tématu námi všemi velmi oblíbeného. Co objevila, přímo se zjevila. A musím povědět, že na velmi profesionální úrovni, což mně osobně těší a jaksi osobnostně vyhovuje. Nemám totiž rád, když někde někdo tak nějak po hokynářsku a přitrouble primitivisticky informuje o něčem, co považuji za významnou součást svého života. Mám pak obsedantně nepříjemný pocit ublíženosti.

O čemže to vlastně mluvím? No, nevím jak vy, ale já až dnes zjistil, že tu máme novou webovskou stránku CONKER MONKEY. Hned na úvod koukám, že opičku prý měl i Honzík Lennonů. Tak to jsem fakt nevěděl. Naopak, že se mohu stát členem klubu, to je mi pochopitelně známo. Monkey je svým způsobem životní styl, s tím bych i trochu souhlasil. I když podle mého spíš úchylka. Alespoň podle těch, které jsem okolo viděl. (Ne, opravdu nebudu jmenovat.) Protože – jak píše web Conker – Monkey je nekonečný příběh.

Nás, kteří jsme sdružení v MMC může koneckonců těšit, že tvůrce(-i) webu Conker Monkey zřejmě trochu čerpal i z obsahu našich stránek a že je považuje za hodné odkazu. Jen s tím tvrzením, že Monkey “manželka nebo přítelkyně povolí doma daleko snáze, než než velkou motorku” to není, řekl bych, úplně černobílé. Jaké to je jet na ryby, nevím, nechytám je, ale že vyrazit na výlet s ní je zábavné, to podepíšu. I když mě teď zase čeká ten upadlý držák výfuku…

Však co vám tady budu servírovat na stříbře, přečtěte si sami!   >>>   http://www.conker-monkey.cz/

* * * * *

Autor: Baky

"Necitlivě jsem vzal za plyn, motorka se postavila na zadní, setřásla mě a po zadním odfrčela do kukuřice. První zkušenost s velkou motorkou. Byla to taková ta podomácku slepená kroska pro drandění po poli a psal se rok 1972. Klukoviny se časem přehouply do závislosti a od té doby mě přes všechny životní peripetie nějaký šílený jednostopý motorový stroj vždy provází."
Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní články se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: Conker Monkey

  1. Petr napsal:

    Nikdy bych nevěřil,že jsi tak prudérní a nevinné noční obcování s opičím výfukem nazveš úchylkou.

Napsat komentář